5 Easy Facts About خواص خوردن عناب خشک در بارداری Described
5 Easy Facts About خواص خوردن عناب خشک در بارداری Described
Blog Article
در صورت تمایل برای دریافت پاسخ بهتر این فیلد را پر کنید.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
به طور کلی سن، سلامت عمومی و وزن فرد تعیین کننده میزان مصرف است. اما این میوه قرار نیست به صورت عادی مشکلی برای فرد ایجاد کند.
بسیاری از تحقیقات تأیید کردهاند که با توجه به اینکه عناب میتواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری کند، در نتیجه از کبد محافظت میکند. همچنین دیده شده است که عصارههای پلیساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوهها، آبمیوهها، سبزیجات و عسل، ایجاد میشود و در آن قطرات چربی درون سلولهای کبد یافت میشود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.
همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری میشود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده میکنند.
( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.
به جز خواص عناب برای سرماخوردگی، از خواص عناب خشک برای سرفه نیز باید بهره برد. میوه عناب حاوی آنزیم خاصی به نام بروملین است که ترشح خلط و مخاط را کاهش میدهد. بنابراین، به پاکسازی مسیرهای تنفسی و حفرههای سینوسی کمک میکند.
بخشی از بررسیها نشان خواص چای ترش و عناب دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکالهای آزاد شوند. سلولهای آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.
خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچهای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگهای کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخممرغی شکلی دارد که در زمستان میریزند.
طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبرخوان، آی فریم و لینک باکس ها اکیدا ممنوع است.
شما میتوانید با نوشیدن چای عناب یا خوردن عناب خشک با تامین خون و انرژی کافی شدت و مدت این علائم را کاهش دهید.
مصرف عناب در حد اعتدال میتواند در این زمینه کمک کننده باشد.
همچنین در کشش ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.